lauantai 2. heinäkuuta 2011

3:27Joo-o kesähän on sinänsä iha kiva juttu et aurinko tuskin ehtii laskeakkaan. Päätettii kuitenkin mennä JENNIN todistamaa tämä, kun se nousee Jyväskylän ylle ja hieno se oli! :) Kyseiset kuvat on siis otettu noin 3:30 et ihan jees. Kannattaa muuten ihmeessä käyä tsiikaamassa tämän tytön blogia painamalla tosta linkistä joka on sen nimessä!

Ainiin ja kivasti tuli uusia lukijoita kun Mikko minut blogiinsa linkitti. Kiitos kovasti kaikille erityisesti Mikolle :)


 (muuten anteeks jenni, en kysyny sun kuvien laittamisesta lupaa, vaikka niin pyysit mut yritin laittaa sellasia kuvia jossa sun naama ei niin näy, jotta sitä ei nii pääsisi arvostelemaan vaikka oisihan se silti nätti!)

-Juuso 17 v

Tänää kävin Keuruulla Juuson luona. Oli aika mahti päivä, katottiin Kauhea Kankkunen ja muutenkin siellä päin reihuttiin ja junat myöhästeli nam nam. Mutta nyt lähen nukkumaan taas, onnistun aina tekemää nää postukset illalla/yöllä haha. Tähän loppuun vielä laitan Juuson kirjottaman tarinan, olkoot se teille iltasatu. Naurakaa ja nauttikaa, öitä!

"olipa kerran yksinäinen kiinankaali. se oli eksynyt, eikä tiennyt miten päästä takaisin kiinaan. se päätti kysyä neuvoa muuan toukalta. toukalla oli vasara. kiinankaali käveli pitkän matkan kunnes saapui veden äärelle - siellä odotti laiva. laivaan astuessaan hän tajusi ettei paluuta ole, sillä se oli jänislaiva. matkustettuaaan jänislaivalla kiinankaali kuitenkin laihtui kolme kiloa. vasara löi naulaa ja kiinassa pidettiin taas juhlat, loppu"

10 kommenttia:

 1. uu sikakoleita kuvia : ) nauroin tolle mun iälle tossa, kyllä tosta kuvasta nyt huomaa että on astetta kypsempi ihminen kyseessä HA. :---) mahtava iltasatu muuten, varmaan mahtava kirjottaja !!

  VastaaPoista
 2. Juuso: juupa juu, kyseessä on mahtava paint-maalari ja suuri iltasatuilija! :)

  VastaaPoista
 3. hoooooo näää on nii siistejä!! :)

  VastaaPoista
 4. miia: kiitooos :--)oisitpa päässy mukaa..

  VastaaPoista
 5. tosi siistejä kuvia !

  definitelymaybe-ronja.blogspot.com

  VastaaPoista
 6. Onks sulla minkä merkkine toi sun kalansilmä objektiivi? :) hienoi kuvia ja ihan mahti tarina! :------)

  VastaaPoista
 7. Ronja, Iina: kiitti kiitti! Se fisu on linssi eikä objektiivi, ja merkki oli Besel :D ja tarina on paras!

  VastaaPoista
 8. Että sulla on kivoja kuvia nainen ! :)

  VastaaPoista