keskiviikko 30. toukokuuta 2012

Kuljen kanssasi Ruotsiin ja takaisin.

Luulin jo säästyneeni noilta haasteilta, mitkä leviää blogeissa kuin jänikset. Noh, en säästyny kun Aura iski ja laitto mut tekemää hassuihin kysymyksiin vastaukset.


1. Minkä värinen on taivas kauneimmillaan? Perustele! Kesällä, sillon ku on selkeetä ja päivä pikkusen kääntymässä jo iltaan muttei kuitenkaa, sillon taivas on sellanen haaleen sinine ja siksi koska fiilis hehe.


2. Kello ranteessa, puhelimessa, seinällä vai missä vai ei missään? Vois olla joka puolella koska oon AINA myöhässä joka paikasta. Valitettavasti se on vaa kännykässä ja viisi minuuttia etuajassa, jotta ehtisin mutta eipä oo auttanu kröhöm..........3. Onko ruoho vihreämpää aidan toisella puolen? Miksi? Musta tuntuu, että joo. Syy tuntematon.


4. Kun joku pyytää sinua laulamaan jonkun laulun, mikä luritus tulee sinulle ensimmäisenä mieleen? Tällästä tilannetta ei tuu koskaan tapahtumaan, koska en osaa laulaa ja suutani en avaa, mut tähän on silti vastattava että Frontside Ollie XD


5. Mitkä ovat sinulle tärkeimmät kolme (3) paikkaa maailmassa? Miksi? Hmm varmaan koti, keittiö ja mun huone. Nehän ei ole samaa asiaa ?
6. Mikä on hupsuin ruokailutottumuksesi? Kaverit on huomauttanu, että syön haarukalla ja pidän toisessa kädessä veistä, mutten käytä sitä kertaakaan. Ehkä se on siinä vaa sitä varten jos joku sattuu hyökkäämää mun ruokaa kohti niin voin puolustaa ?


7. Onko kaikki hyvin? Mahtavasti, jos ei lasketa sitä että on vähä nälkä!


8. Kosketa nenänpäätäsi ja kerro mitä tunsit. (?) Pienen ja kylmän asian ??????


9. Jos saisit matkata mihinkä tahansa aikaan, minne suuntaisit kulkusi? Viime vuoden kesän alkuun. Mielummin mä ehkä tässä ajassa kuitenkin oon ja ootan tulevaa.


10. Hymyilithän tänään? Missä paikoissa? Tottakai. Kotona, bussissa, koulussa, kaupassa, Riikalla, matkakeskuksessa, lenkillä, omassa huoneessa, nyt.


11. Tapahtuma: sinä juokset. Missä sinä juokset? Ja miksi? Meidän kadulla. Kohti pysäkkiä. Koska oon jälleen kerran lähtenyt liian myöhää kotoa, ja todennäköisesti menossa kouluun. Todennäkösesti näen myös bussin menevän nassun ohi.


+. Tän hetken paras biisi? Linkkaa!
En nyt tiiä onko tää paras mutta tän musavideo on törkeen maukas! On toi biisiki jees heh.

Ja koska olen tylsä ja laiska bloggaaja, en pistä tätä haastetta eteenpäin. Surullista.

Noi kuvat on ylijäämät viime Helsinki reissulta!!

16 kommenttia:

 1. aivan ihana toi 6. kysymyksen vastaus ! :D

  VastaaPoista
 2. Hahah, hajosin kuudennelle kysymykselle. :--D *hyökkää Sannin salaatin kimppuun*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahaa :----D noooh pitäähä sitä vähä puolustaa

   Poista
 3. millä asetuksella kuvaat et saat noi taustat noin ihanan sumeiks? ku tol mun nikon 3100D:llä en saa ihan noin sumeeks sitä vaik f luku on ihan pieni. mut saattaa riippuu objektiivista vai mitenkä neuvoisit mua?`:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jos sulla on se kameran mukana tuleva kitti objektiivi nii sen aukko ei riitä siihe että tausta menisi tarpeeks sumeeks :--)jep, se riippuu objektiivista ja noi kuvat mitkä on taustalta sumeet, on otettu 50mm jonka aukko on f/1.4. nikonin D3100 perus putkella tuskin saa tollasta aukkoo eiks nii? :--)

   Poista
 4. :----))) hihihi pieni kylmä asia. jeee kivoja vastauksia ;) ja hyvä piisivalinta on on on!!

  VastaaPoista
 5. Minkä väriset sun silmät on? Ruskeet? Ihan älyttömän upeet kauniit vau!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos :---)) hah en mäkää oikee tiiä minkä väriset.. tollaset ruskeen vihreet ?? :DD

   Poista
 6. Sulla on ihana blogi ja ihania kuvia! Aloin selata näitä vanhoja postauksia, ja nyt on pakko kysyä,että onko tän postauksen otsikko SMG:n Ruotsiin ja takaisin-biisistä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiiittos :) ja joo on se siitä biisistä!!

   Poista
 7. IHAN HUIKEE tuo eka kuva!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oikeesti XD musta se ei nyt oo mitenkää hirveen ihmellinen mut kiitos!

   Poista