perjantai 31. elokuuta 2012

Emil

emppu1
emppu2
emppu3
emppu4

17 kommenttia:

 1. Nää on tosi hienoja!! Lemppari on viimeinen kuva :) ainii mua häiritsee täs blogin ulko asussa vaan tää kommentti boxi.. jos siirrät sen keskelle nii tää näyttäis paljon kivemmalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos kovasti :--) okei kiva kiitos vinkistä!!! ;)

   Poista
 2. Ihana toi vika kuva, niin ilonen :-)

  http://guabk.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. huii miten kiva idea toi sateenvarjo juttu! nää on kivoi :)

  VastaaPoista
 4. kuinka monta vuotta oot jo kuvannu? :)

  VastaaPoista
 5. ooooh, en kestä sun kuvat on niin upeita!!!! liityin lukijaksi :---)

  VastaaPoista
 6. Voisitko tehdä sun koulusta jonkun postauksen? Tai kertoa vähän että miten vaikee sinne oli päästä ja millasia ennakkotehtäviä sinne oli, ootko tykänny opiskelusta siellä, mitkä jutut on ollu haastavimpia ja kertoo siitä valokuvauksen opetuksesta yleensä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiiä viitinkö iha postausta siitä tehdä mut voin sanoo sen verran että sinne on vuodessa noin 200 hakijaa ja 14 otetaan sisään. Ennakkotehtävät muuttuu joka vuosi mutta kun mä hain niin tehtävänä oli kuvata neljä kuvaa aiheesta "parasta elämässä" ja kaksi kuvaa aiheena "minä itse". Oon tykännyt olla tuolla kovasti koska siellä on sen verran vähän opiskelijoita että opettajat ehtii opettamaan henkilökohtasemmin enemmän ja auttamaan! Se on myös kivaa että meillä ajat liikkuu tosi liukuvasti ja aikoja voidaan aina porukalla suplia :--) Haastavinta on opiskelussa se että pitää olla suhtkoht nopea keskimään tehtävään oma aihe ja idea ja pitää vielä ehtiä etsimään malli toteuttamaan tehtävä! Toivottavasti ymmärsit kaiken ja mitään ei jäänyt epäselväksi!

   Poista
  2. Kiitos paljon vastauksesta :)

   Poista
 7. heippa nii susta oli kuvia tuol christan blogissa ja sul oli ihana sinapinkeltane takki nii millo se on ostettu ja mistä, ihan sairaan ihana! oot muutenki tosi nätti : )

  VastaaPoista