sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Sunnuntai

puujeeminäjee
konejee

Teitä on jo yli 1400 hihi ootte huikeita! :-)
Ei mulla muuta, hyvää sunnuntaita!

16 kommenttia:

 1. tää blogi on niiiin ihana!

  VastaaPoista
 2. haha ootpa söps :b hyvää sunnuntaita sinnekin! c:

  VastaaPoista
 3. tää sun blogis on niii huippu!! vielä parempi ois postaisit useemmi :-----) paitsi tietenki se o mahdotonta jos oot kiireinen ymsyms. :---)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos :--) heh kaikki luulee et oon hullun kiireinen ihminen ku postaan näin harvoin mut joo siis en ole, oon vaa iha törkeen laiska ja se että ei oo hirveen usein, varsinki talvella, mitää kuvattavaa tai postattavaa! esimerkiks tääki postaus, iha sika tärkee XD

   Poista
 4. apua poistin muutamat kommentit vaikka piti painaa julkaise-nappia!! ja nyt en muista enää oliko siellä kommentteja mihi piti vastata eriksee nii laittakaas sellaset uuestaa! :--) niiin ja kiitos kaikki kehuista x)

  VastaaPoista
 5. ihana sisustus tossa vikassa kuvassa, itsekin oon miettinyt jotain kivaa keinoa yhdistää vanhat kamerani sisustukseen niin että ne pääsisi jotenkin ihanasti esille :) Ois kiva joskus nähdä millaista kuvaa noilla sun kameroilla saa?

  http://creativemind-milla.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mää oon ottanu tolla neljännellä harmaalla pikkukameralla, felicalla, oon oottanu ja laittanu kuvia tännekkin :--) mutta kiitos!

   Poista
 6. Sul on nii ihana blogi:) Tykkään sun kuvista iha hirveesti ja en ees muista kauan oon seurannu tai mistä ees löysin tän xD

  VastaaPoista