keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Hollanti 3

talo
mervi
tyttö
myllypylly
minä
love me
love me
love me

Tässä ois viimenen setti Hollantia! Käytiin siellä kahtena päivänä Amsterdamissa ja noista kuvista taitaki olla suurinosa sieltä. Tykkäsin kaupungista kyllä kovasti, vaikka lauantaina kello neljänliikenne oli astetta suurempi ku Jyväskylän keskustassa. Iha hullua menoa. Tykkäsin myös noista Love me- teksteistä joita oli piiloteltu ympäri kaupunkia. Jos joku tietää miks, nii oon valmis kuulemaan? Ehkä joku on ollu vaa rakkaudenkipeä.

17 kommenttia:

 1. näyttääpä ihanalle, oli varmaan huippumatka!
  ps. http://lovemewashere.com/BIO

  VastaaPoista
 2. kuka tuo tyttö tossa tokassa kuvassa on? :)

  VastaaPoista
 3. Onpa upeita kuvia!
  Curtis Kulig aloitti kirjoittamaan "love me" jokapuolelle New Yorkia ja nyt se on nähtävästi levinnyt Amsterdamiinkin :)

  VastaaPoista
 4. ihania kuvia taas :) varsinki just katutaidekuvat iskee!

  VastaaPoista
 5. hei sullakun on se canonin ef 50mm f/1.4 objektiivi nii onks se mite paljo parempi ku se halppis 50mm f/1.8 ku siinä sahaa tarkennus ym. nii onks tossa paremmassa putkessa samaa ongelmaa? kerro hyvii ja huonoja puolii siiä sun objektiivistä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. itseasiassa oon vaihtanu canonin 50mm sigmaan koska se canoni ei enää tarkentanu automaattisesti. en oo koskaan omistanu canonin 50mm f/1.8 mut oon kyllä kuullu et se saahaa vähän turhan paljon :s siinä 1.4 oon kuullu monella muullakin menneen tarkennus paskaks mut ja vaihtanu sigmaan ja sen jälkee ei oo ollu mitää ongelmaa, eli älä osta canonia vaa sigman 50mm f/1.4 ;)

   Poista
 6. Hahaha tottakai siel on liikennettä neljältä, 4:20 blaze it

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nonii mut sitä oli iha törkeenä XD

   Poista
 7. oii .. nyt mäki haluun Hollantiin!

  VastaaPoista
 8. Oi että, tää on vaan ihan hirveen kiva tää sun blogi! Tykkään sun pukeutumistyylistä ja kaikki sun ottamat kuvat on niin hienoja! Asetukset on just eikä melkeen ja huomaa että on kunnon kamera ja oot ennenki räpsässy muutaman otoksen :) ja tosi kivan näkönen paikka tuo Hollanti näiden otoksien perusteella! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oiii kiitos kauheesti!!! :--) olipa kiva kuulla hihi

   Poista