lauantai 7. maaliskuuta 2015

Suusta tulee vain sammakoita

Heippa! Mä tässä lupailin vähän aikaa sitten teille ja itselleni, että alan päivittää blogii useemmin. Noh, ei oikee näytä tapahtuvan mitään. Mulla ei ole tällä hetkellä mitään mielessä mistä tai mitä voisin seuraavaksi postata ja se sehän ei auta oikein tätä postaa-useammin-lupausta. Kamerakin on ollut nätisti laukussa jo jonkin aikaa. Inspis ja mielikuvituskin tuntuu olevan talviunilla, joten en nyt tiiä mitä oikein teen.

Aatelin, että ehkä en nyt stressaa tästä blogista sen kummosempia, joten ehkä on parempi, että postaan sitten kun siltä tuntuu. Se voi olla ens viikolla, ens kuussa tai sitten vasta kesällä, saa nähä. Ehkä inspis ja motivaatio palaa kevään myötä. Sitä ootellessa.

Instagrammia kyllä päivittelen, jos kiinnostaa nähä missä meen! Käyttäjä on @sannihei ja sitä päivittelen useemminkin viikossa.
Mut kuhan aattelin teille tästä ilmottaa, ettette turhaa mieti missä luuraan.

Nähään, ja tällä kertaa mä lupaan! :--)

selfie

9 kommenttia:

 1. Millä oot muokannu tuon kuvan? :)

  VastaaPoista
 2. Vuokko, sini tahi valko.6. huhtikuuta 2015 klo 18.29

  Munkin suusta tuli kerran sammakko. Se oli aika hauska tarina! Mut en jaksais nyt näpytellä kokonaan.... :DD Mut siis sammakko kaikenkaikkiaan tuli suusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. eikä!! ompas sulle käynyt hassusti. eikai koko nuijapää joukkio sinne joutunu? voi nimittäin olla ettei ollut viimeinen sammakko joka sieltä putkahti ;)

   Poista
 3. I love this. I've fallen in love with your blog♥ Awesome, seriously.

  VastaaPoista