tiistai 16. kesäkuuta 2015

Tessellate

Viime huhtikuussa mun upea ystävä Mikko tuli käymään täällä moikkaamassa pitkästä aikaa. Päätettiin lähteä kuvaamaan ja vahingossa löydettiin tuollanen hieno hiekkamonttu. Mitäs sanotte kuvista?

_MG_1736-1 _MG_1836-1 _MG_1381-1 _MG_1586-1 _MG_1764-1 _MG_1455-1 _MG_1831-1

Mulla on kauhee festarikriisi. Haluisin mennä Ruissiin, Provinssiin ja Flowiin mut rahaa ei yksinkertasesti kaikkeen ole, joten jotain ois karsittava. Flowiin oon kyllä luvannut itselleni mennä silloin sunnuntaipäiväksi, koska siellä on niin paljon lemppari artisteja että ahh.. Provinssin ja Ruissin välillä on vielä vähän kriisi hmmmm... Noh, kohta ois päätettävä sillä Provinssihan on jo ens viikolla! Mihin festareille te ootte tänä kesänä menossa? :-)

16 kommenttia:

 1. Oi kuinka kauniita kuvia, oikeesti älyttömän hienoja!! :)

  Itse en ole menossa millekkään festarille, kun eipä ole ketään jonka kanssa minnekkään lähteä ja eikä kiinnostusta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oi kiitos ihana kuulla! noooh ehkä vielä joskus vielä pääset festareille :)

   Poista
 2. Rakastan näitä kuvia, kiitos Sanni! <3 Ikävä jo!!

  VastaaPoista
 3. Ruissiin 3 päivän lippu hommattu. Of Monsters and Meniä ja Marina and The Diamondsia en vaan voi missata. Ja kyllä Ellie Gouldinginkin kelpaa B) Ja siis taas kerran aivan upeita kuvia!!

  -Maija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oiiii joo no ne ois mullaki ne mitä haluisin ruissista nähä!!! jeje kiitos :--)

   Poista
 4. Cool! Osaat ottaa nii älyttömän hyvii kuvia! :) Ja ite oon ainaki menossa ruissiin, siel on muutama must see! Vaikka provinssi kiehto kyllä muaki, niin kallistuin enemmän tohon ruissiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oi kiitos :) uu kuullostaa hyvältä!! mulla on molemmissa sellaset must see nii tilanne on vaikee XD

   Poista
 5. Ohhoh... ootpas kaunis:) toi neljäs kuva on hieno! Jaa, nyt kun kysyit noista festareista, nii Blockfest on ehkä suunnitelmissa. Koskaan en oo kyl millään festareilla ollu, mut kai sitä kerkee kun vielä en täysikänenkää oo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no voih kiitos :-) joooo sittenhän se festarielämä vasta alkaa sulla ku täytät 18 haha!!

   Poista
  2. No se jää nähtäväks että alkaako. Musiikkimaku rajottuu aikalailla tohon räppiin, ja nimenomaan niihin "vähemmän tunnettuihin", (jos ei kuuntele suomiräppiä nii ei ehkä tiedä) ja Blockfest taitaa aikalailla ainoo olla missä niitä on. On siis taloudellisesti kannattavampaa hakea bisset kaupasta, kun mennä itseä kiinnostamattomille (<--liekö ees sana:D) festareille juomaan:D No joo kyllähän kavereitten kanssa voi mennä muillekki festareille, onha siinä siti fiilistä, mut se on hyvin hintavaa:)

   Poista
 6. HEI mäki meen flowhun sunnuntaiks! jeeejeee best

  VastaaPoista